Golažijada 2022

Gasilci PGD Trata 4. junija 2022 s pričetkom ob 11:00 uri pred gasilskim domom na Trati organiziramo golažijado, na kateri bodo kuhalnice vihtele tako gasilske, kot tudi druge ekipe. Ker verjamemo, da znate skuhati najboljši golaž, vas vabimo, da se prijavite in pokažete, da ste prava kuharska ekipa. Golaže bo ocenjevala strokovna komisija, najboljše tri ekipe pa prejmejo nagrade. Vabljeni, tudi vsi ostali, ki bi si letos samo ogledali teren, kaj dobrega pojedli in popili, ter navijali za svojo ekipo.

Prijavnina znaša 50€. Za pripravo golaža tekmovalna ekipa dobi 1,5 kg govejega mesa, 1,5kg čebule in drva za kurjavo. Ostale pripomočke in sestavine mora tekmovalna ekipa priskrbeti sama.

V kolikor rabite dodatne informacije glede prijave jih dobite na golazijada@gasilcitrata.si ali na telefonski številki 041 202 825 (Andreja) ali pa izpolnite prijavnico in nam jo posredujete po navadni ali elektronski pošti. Prijavite se lahko tudi preko spodnjega spletnega obrazca. Po izpolnitvi in oddaji spletnega obrazca boste na elektronski naslov prejeli nadaljnja navodila za plačilo prijavnine.