Golažijada 2024

Gasilci PGD Trata 25. maja 2024 s pričetkom ob 12:00 uri pred gasilskim domom na Trati organiziramo golažijado, na kateri bodo kuhalnice vihtele tako gasilske, kot tudi druge ekipe. Ker verjamemo, da znate skuhati najboljši golaž, vas vabimo, da se prijavite in pokažete, da ste prava kuharska ekipa. Golaže bo ocenjevala strokovna komisija, najboljše tri ekipe pa prejmejo nagrade. Vabljeni tudi vsi ostali, ki bi si letos samo ogledali teren, kaj dobrega pojedli in popili, navijali za ekipe in se preprosto zabavali ob bogatem spremljevalnem programu. Vstop je prost!

Prijave za ekipe

Prijavnina znaša 50€ za posamezno ekipo. Prijava ekipe je veljavna s plačilom prijavnine. V primeru neudeležbe na tekmovanju se tekmovalni ekipi prijavnina ne vrne. Podatke za nakazilo prijavnine dobite ob izpolnitvi prijavnice na spletni strani.

Za pripravo golaža tekmovalna ekipa dobi 1,5 kg govejega mesa, 1,5kg čebule in drva za kurjavo. Ostale pripomočke in sestavine mora tekmovalna ekipa priskrbeti sama.

Na dan dogodka bodo prijave ekip možne od 11. ure naprej. Prav tako bo za ekipe med 11:00 in 11:45 omogočen dostop z avtomobilom do tekmovališč za namen dostave pripomočkov in opreme.

V kolikor rabite dodatne informacije glede prijave jih dobite na golazijada@gasilcitrata.si ali na telefonski številki 041 202 825 (Andreja) ali pa izpolnite prijavnico in nam jo posredujete po navadni ali elektronski pošti. Prijavite se lahko tudi preko spodnjega spletnega obrazca. Po izpolnitvi in oddaji spletnega obrazca boste na elektronski naslov prejeli nadaljnja navodila za plačilo prijavnine.

Se vidimo!